Turun Seudun Tykistökilta

AJANKOHTAISTA !

Hyvät killan jäsenet!

Alla tulevia tapahtumia vuodelle 2021.

Jäsenkirje jäsenmaksuineen on nyt lähetetty ja tulossa postitse jäsenistölle lähipäivinä, huomioi kirjeessä oleva jäsenmaksu / eräpäivä.

KORONAVIRUKSEN TAKIA TAPAHTUMIA SAATETAAN PERUA / SIIRTÄÄ TULEVAISUUTEEN.

SEURATKAA NÄITÄ KILTAMME NETTISIVUJA- PYRIMME PITÄMÄÄN NE AJANTASALLA.

Killan kevätkokous tullaan pitämään koronarajoitukset huomioiden kevään aikana, ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin..

 

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä toiminnastamme, niin ota yhteyttä alla oleviin yhteyshenkilöihin. Seuraa myös Turun Sanomien maanantain lehteä ja sen Mielipide-sivun KILTATOIMINTA- palstaa, jossa ilmoitamme mm. vuosikokouksistamme.

Kuukausitapaamiset RT Killan kanssa joka kuun ensimmäisellä viikolla, kts.Turun rannikkotykistökillan ilmoituksia- EI JÄRJESTETÄ TOISTAISEKSI KORONARAJOITUSTEN TAKIA.

 

Killan toimihenkilöitä:

Puheenjohtaja ja Rahastonhoitaja Orvo Haavisto, Itäpellontie 26, 20300 Turku haaviorv(at)gmail.com 050-3760371 Rahastonhoitajalle kuuluvat jäsenmaksuihin liittyvät asiat

Sihteeri / Jäsenkirjuri Jyri Jylhä Askaistentie 228, 21230 Lemu jyri.louhis(at)gmail.com 0500-820833 Sihteerille voi ilmoittaa sähköpostiosoitteensa, mikäli ei ole vielä ilmoittanut sekä osoitteenmuutokset jne. Sihteeri toimii myös kotisivujen ylläpitäjänä.